Om meg

Om meg

 

Hei og velkommen innom min hjemmeside- her inne vil jeg vise deg hva min store lidenskap er. Mitt navn er Roger Sandberg og jeg har siden 1984 bundet fiskefluer. Nå 2019 er det 35 år bak bindestikka så jeg vil nok si jeg kan faget. Jeg bor i Trondheim midt i mellom våre kjente vassdrag som er Nidelva, Gaula, Orkla og Stjørdalselva. Masse andre gode vassdrag rundt her også. Jeg har 2 barn som har flyttet ut og jeg pr dags dato bor for meg selv- trives i mitt eget selvskap og sammen med familie og venner rundt meg. 


Laksefiske

 

Har siste 20 årene hvert mye sammen med mine venner på lagfiske og det har gitt meg mye lærdom som jeg har tatt med videre og i siste tiden har jeg hvert lagleder på våre fiskelag. 

 

Vi er som regel 6 mann på laget der vi søker på forskjellige vald i vår naboelv " Nidelva " ei elv der det går mange store bamser hvert år- Årets fiske vil skje i Nidelva.

Trondheim

Lidenskap

 

Min store lidenskap er sportsfiske etter laks og ørret, har siden 1984 bundet fiskefluer og driver fortsatt aktivt med fluebinding, farger mye hår / fjær jeg selv bruker til fluebinding. Binder fluer gjennom hele året noe jeg liker å drive fritiden med når ikke det er annet å gjøre.

 

 

 

Året 2003 startet jeg min første næring som fluebinder og har drevet senere årene med salg av fiskefluer, flue- materialer og hatt en del fluebinderkurs både til bedrifte, skoler og private grener. Har også stilt opp med kurs på St. Olavs Hospital for kreftpasienter. Jeg har lært mange der ute om hvordan vi lager fluer fra A til Å.

 

 Tidlig på 70-tallet begynte jeg å fiske etter ørret i en av våre kjente vassdrag " Nidelven " og gikk jeg over på laks- fiske sammen med min far, etter det har det blitt aktivt med sportsfiske etter laks i våre kjente vassdrag. 

 

 

Copyright© Fluebindern Trondheim. All Rights Reserved