Om meg


Om meg


Hei, mitt navn er Roger Sandberg født og oppvokst i Trondheim.

Jeg bor ca 1 mil uttafor Trondheim Sentrum på en plass som heter Tiller, her bor jeg for meg selv. Kjøpte leiligheten her for 3 år siden og stortrives her jeg bor. Jeg har 2 gutter på 19 og 22 år som betyr alt for meg, er stolt av mine sønner hvor langt i livet de har kommet seg. Gutter som er alltid glade, høflige og meget godt likt blant familie og venner. Jeg har fast jobb som sjåfør i Trondheim og stortrives med jobben min.

Mine interesser er venner, natur, sportsfiske, fluebinding og sjøfiske.. Ellers markedsfører jeg forskjellige laksvald- har hjulpet mange der ute som trenger litt mer puff på markedet. Laksen til høyre er Nidelvalaks jeg tok juli 2019 på hele 10,9 kg ved Berghølen

Fluebinding

Lidenskapen er fluebinding og første ørretflue ble laget mai 1984 hjemme på kjøkkenbenken hos mor og far, årene har gått fort å nå binder jeg for det meste laksfluer, sjøørretfluer og sjøfluer. Aldri gått på noe fluebinderkurs- alt er selv lært via bøker fra bibloteket. Å i dag kan jeg vel si meg enig at jeg er profesjonell fluebinder etter så mange år bak bindestikka. Jeg farger det meste av materialene jeg bruker ellers bestilles det via andre land i europa. Så jeg har mine priser litt over alt innenfor fluematerialer. Fluebinding for meg er en stor lidenskap og jeg har truffet utrolig mange koselige mennesker over Europa. Er svært nøye på kvaliteten slik fluene bindes med det beste av materialene som selges i dag. Jeg får utrolig mye skinn, hår og fjær fra Jægere. 


Har tidligere hatt endel fluebinderkurs på skoler, bedrifte, klubber, private og Kreft passienter ved St. olavs Hospital


Terje Kleven


Barndomskamerat døde av kreft 2018, en aktiv laksefisker fisket mye i Gaula i sin levetid. Hvil i fred Terje

Terje og jeg var mye å fisket i nidelva, vi begynte tidlig i barndoms alderen med ørretfiske ved mellom fossene og øvre leirfoss, årene gikk og Terje fikk i seg samboer og fikk 2 jenter. 


Vi hadde ikke så mye kontakt i den tiden, men etter Terje ble alene så var vi tilbake i elva igjen- men laksefiske som var den store interessen da. 

Året 2018 sendte Terje meg en sms at han er blitt alvorlig syk, jeg dro til han å tok med meg Terje på passer vi tok kaffe. Så Terje fikk andre ting å tenke på enn sin sykdom.


Det tok ikke mange ukene etter en slik beskjed kom da Terje forlatet oss- bare 49 år gammel.

Copyright© Fluebindern Trondheim. All Rights Reserved