Om meg

Om Fluebinder'n

Fluebinder'n Trondheim


Hei, mitt navn er Roger Sandberg født og oppvokst i Trondheim nært Nidelva som er en av Verdens beste vassdrag på km. Året 1984 kjøpte jeg mitt startsett hos Nor-Sport som engang var en spesialbutikk for fluebinding her i Trondheim sentrum. Jeg har aldri gått på noe fluebinder kurs eller annet lære- har kun lest meg gjennom hvordan binde fluer fra bøker jeg lånte i Hoved-bibloteket. Året 2003 startet jeg min egen næring som fluebinder og har holdt på aktivt med min stor lidenskap. Har hatt mange fluebinderkurs til skoler, bedrifte, private og kreft-pasienter ved St. olav's Hospital. Jeg farger mye av materialet selv og binder endel 1000 fiskefluer gjennom året, lager nye varianter som er blitt mange's favorittfluer rundt om kring i Europa. 

Jeg har hjemmekontor der jeg har alt av fluebinding liggende- kan si meg enig at jeg har mer materialer enn hva en butikk har i sine reoler, jeg er svært nøye på materialene jeg har her i hus det renses og passes på slik det ikke kommer småkryp i materialene jeg har.


Er også svært ivrig på laksefiske i våre vassdrag så jeg fisker mye i Gaula, Nidelva, Stjørdalselva, Namsen og flere- har mine favorittfluer og mer til. Jeg fisker med alt, ikke bare fluer- og jeg tar laks hvert år, sikret røykalaks til jul hvert år. Laken på Bildet er 10,9 kg ble tatt i år 2019 ved Berghølen i Nidelva. Utnom sportsfiske så bor jeg ca en mil uttafor Trondheim sentrum på en plass som heter Tiller- her kjøpte jeg meg en leilighet og trives meget bra. Har 2 gutter som er født i 1997 og 2000 som jeg bruker mye av tiden min på- begge har flyttet ut og nå bor jeg for meg selv. Mine foreldre bor også på Tiller og vi har en flott familie/ slekt. Ellers liker jeg også å fiske i sjøen, har egen båt- en Arvor 230 som står trykt i båthavn med overvåkning døgnet rundt. Jeg jobber som sjåfør og stortrives med jobben min og arbeidskolleger er topp folk- eller har jeg masse gode venner og bekjente jeg bruker mye tid på. Jeg er glad i å treffe nye mennesker, kommer som regel godt ut av det- alle er velkommen hjem til meg på kaffe og kaker så vil du er du Velkommen innom du også.... 

Mine favoritter

Frøken strøken

 

NYHET 2019

Tubeflue som fisker svært godt

Nidelva's Dronning

 

Fluebindern's mest solgte

tubeflue siden 1991

Amherst Thunder' 2019

 

Populær tubeflue

i fleste vassdrag

Klassisk favoritt

 

En av mine mest solgte i Juni

min store lidenskap

fluebinding & sportsfiske Copyright© Fluebindern Trondheim. All Rights Reserved

BANK