Sjøfiske

Trondheimsfjorden

Sportsfiske på fjorden

Sportsfiske i Trondheimsfjorden


Det å ha egen båt der du kan bare dra ut når det passer det selv er luksus, min båt har fast båtplass i ei havn sammen med 3-400 andre båter. Meget koselig havn der jeg har blitt kjent med mange forskjellige mennesker som har det meste av erfaringer til forskjellige fiske. Har lært mye og livet på fjorden er luksus. Båten min har jeg nå hatt 3 år nå som har det meste- Koker kaffe, har wc, kan sove i den, har dab+, meget bra ekkolodd - båten er av Arvor 230as 2008 modell medinnebords VW 5 syl Turbo diesel 23 fot. Meget god plass på dekket da båten er bred. I Trondheimsfjorde har vi mange arter av fiske, spennende det med dypfiske og dorging med wobblere- bruker for det meste paravaner også sideparavan. Mange av mine venner er med ut på fjorden der vi koser oss og nyter sommeren, trives med å dra ut alene da jeg doreger etter sjøørret- og laks.Bilder fra turene i Trondheimsfjorden

Havørn


Fuglelivet i Trondheimsfjorden er meget vakkert å se på- havørna her følger meg hver gang jeg er ute, blitt vant med å få middag. 


Trondheimsfjorden ved Solnedgang


Sommeren i Trondheimsfjorden er bare å nyte, er det finvær så ikke nøl om å dra ut- du kan få en utrolig fin sjø og en vakker kveld. Har koset meg mye alene også med venner her ute i det blå.


Storsei fiske


Rundt Juli, august- september er det mye storsei i fjorden og jeg har tatt noen kg der ute. Filiterer det å lager seifileer, fiskekaker og seibiff. 

Copyright © 2022 Fluebindern Trondheim Med enerett


Kveitfiske


Ikke hver dag mann tar Kveite på wobbler, eller jeg har ikke hørt så mye om at folk tar kveite på wobbler fiske- denne tok men fikk friheten tilbake, kveita var 72 cm