Om fluebindernLidenskap


Mitt navn er Roger Sandberg, født og oppvokst i Trondheim. Fluebinder som lidenskap også sportsfiske etter laks- fisker i Gaula og Nidelva for det meste. Jeg bor på Tillerbyen i et borettslag og er Styreleder her. Har to voksne sønner og utflyttet- verdens herligste barn. Fluebinding for meg er noe jeg holder på med på det meste fra September til Mai./  Juni, Juli og August står jeg som regel i lakselver eller er i Trondheimsfjorden. 

Sjøfiske i Trondheimsfjorden


Sjøfiske er like spennende som å stå i ei lakselv, mer behagelig å være ute i det blå.

Arvor230 as


Jeg har en Arvor230 AS - 23 fot stående fast i båthavn- er endel uttpå fjorden å fiske etter det meste. 

Storkoser meg alene også med familie og venner.

Trondheimsfjorden


Er mye i Trondheimsfjorden å dorger, pilker og driver mye med agnfiske på dypet. Båten står fast i båthavn hele året- er endel ute på vinter's tid med agnfiske. Våren og sommeren som er beste tiden er det bare kosen med familie og venner.

Mat


På bildet endel kg ferdig filitert Sei, da jeg elske seibiff blir det fisket endel sei både til meg selv, familie og venner. Mye god mat- og spennende fiske da det fiskes både med wobbler og gummimark.

Om meg


Jeg er født og oppvokst i Skjetnemarka, mine foreldre og dems venner bygde 2-mannsbolig i Lykkmarka 1968 og under hele oppveksten har tilbringt livet mitt sammen med min mine foreldre og bror- ennå i dag 2021 har jeg mine foreldre også her på Tillerbyen, min bror bor litt uttafor Stockholm. Jeg har to sønner født 1997 og 2000 som betyr mye for meg- verdens herligste barn jeg aldri har hatt tull med. Jeg bor i en 3-roms leilighet i Borettslag og stortrives her. Er Styreleder i borettslaget og syns det er både morsomt og lærerikt. Er utdannet innenfor Transport og kjører stor lastebil.  

Fluebinding


Mai året 1984 kjøpte jeg meg et fluebindersett hos Nor-Sport AS som var engang meget spesiell fluebinderbutikk i Trondheim- der de hadde alt innen fluebinding og den butikken savner jeg masse idag. Jeg har aldri gått på noe kurs innen fluebinding- har lært alt selv, lest meg frem og i dag over 30 år sitter jeg fortsatt å binde spennende fiskefluer - mange 1000 der ute fisker med laksfluer fra meg. Jeg har blitt kjent med så mange koselige mennesker rundt omkring i Norge og masse land over Europa. På facebook har jeg egen gruppe innen fiskefluer og der blir det lagt inn mange 100 nye spennende fiskefluer. Gjerne følg meg der inne.

Gruppa heter ( Mine fiskefluer )