Nedre Løberg

NEDRE LØBERG

 

Nedre Løberg som ligger på Lundamo, grunneier Hege Anette med sin måte og drive dette valdet på er mektig imponerende, han synes at alle skal ha tilgang til laksefisket i Gaula, derfor selger hun både døgn og ukekort, samt noen få sesongkort. Jeg vil nevne at i sesongen 2008 ble dette valdet på syvende plass på listen over beste vald i Gaula. Valdet ligger ca 2,5 mil fra sjøen.

 

Valdet

 

Valdet er 2 km langt på vestsiden, og ca 600 meter langt på østsiden av elva. Fiskekortsalget er regulert, dette sørger for en trivelig stemning i elva. Prisen for et døgnkort er 400,- kr. Faktisk så har valdet en egen fluesone ved ca 180 kubikk i elva, dette burde være svært interesangt for fluefiskeren i forhold til junifisket. Ellers så fiskes det med alle typer redskap på dette valdet.

Nedre Løberg, vald med mange muligheter

 

Kontakt

Hege Anette Losen

 

Adresse

Lebergsvegen 440, 7232 Lundamo

 

Hustelefon

Telefon 48180202


Det er pr dags dato 3 oppsynsmenn

på nedre Løberg

 

 

MEGET GOD FISKEPLASS

 

På dette valdet kan du oppleve et spennende fiske hele sesongen av flere grunner, junifisket etter den blanke og store laksen i dette området er ofte kjempebra. Julifisket på mindre elv med laks i alle størrelser på vei oppover elvedalen gir et mangfold for alle fangstmetoder som er svært spennende.På dette valdet finnes også et område som er oppgangshindrende for laksen, her stopper den på alle vannstander – dette er en svært spennende plass og fiske på.

Vi har også fiskerett på andre siden på valdet

 

HYTTENE

 

Hege Anette kan også tilby overnatting i både hytter og ett svært trivelig Stabbur, her finnes til sammen 40 sengeplasser, samt sanitæranlegg og fryser. Det er også en egen plass for campingvogner og telt. Prisen for overnatting koster fra 200 kr døgnet i ei to manns hytte til 600 kr for ei hytte med 4 sengeplasser, dette bekrefter Hege politikk om at dette skal være et fiskevald for alle. Jeg synes at konseptet til Hege er meget bra, gårdsmiljøet er svært flott, stemningen på valdet fiskemessig er veldig trivelig med mange spennende fiskeplasser. Døgnkort koster pr idag kr. 400,- pr stang

 

 

 

 

 

PARKERINGSPLASS

 

 

Du kan parkere like ved elva eller gå fra hyttene om du har leid hytte, eller kjør ned mot elven. Perfekt fiskevald om du ønske å fiske, meget fine hytter på valdet

FISKEVALDET

 

På dette valdet finnes også et område som er oppgangshindrende for laksen, her stopper den på alle vannstander – dette er en svært spennende plass og fiske på.

FLUEFISKE SONE

 

Som fluefisker vil du bli utfordret på mange måter igjennom hele sesongen på dette valdet, med tunge synkeliner og store tubefluer i juni måned, til lettere laksefisket med enhåndsstang og små fluer i juli og august.

AUGUST FISKE

 

Augustfisket er jo generelt veldig bra i Gaula, og i denne delen av elvedalen kan du oppleve selve drømmefangsten på sensommer laksen som nettopp er kommet fra sjøen. Jeg har fisket mye i dette området selv også, og her kan alt skje i ei spennende skumringsøkt selv på liten vannstand. Valdet har jo oppgangshindrende områder, samt at mye laks finner sine gytegrunner her på slutten sesongen. Dette vil si at stamlaksen i dette området inntar sine faste plasser i august og dette gir muligheten for et spennende fiske. Og det beste av alt er, det er ikke er så mange som fisker i august måned. Bare for å nevne det; Hege Anette selger et eget ”august kort” også.

Copyright© Fluebindern Trondheim. All Rights Reserved